rndinox

За Нас

За фирмата

„Ар Енд Ди Инокс” ООД

Фирма „Ар Енд Ди Инокс” ООД разполага със собствена производствена база и складови помещения. Започва своето развитие в сферата на механичното обработване и производство на детайли от неръждаема стомана, месинг, алуминий /т.е. полиране до огледален блясък или сатениране на техните повърхности/, както изработката на изделия от ковано желязо и черна стомана, метални конструкции. Успоредно развива своята дейност в изработката на екстериорни и интериорни елементи и мебелни изделия, неутрално кухненско оборудване и други нестандартни проекти.

“Ар Енд Ди Инокс” ООД е бързо развиваща се компания и разширява дейността си в областта на механичното производство и по специално CNC-струговане, фрезоване, лазерно рязане, огъване, щанцоване, гравиране на детайли от единични бройки до серийно производство.

Голяма част от дейността на компания е преминала в разработката и  изработката на съоръжения за ТВ игри и игрални автомати за хазартно-развлекателния бизнес, цялостно оборудване на магазини и офиси.

“Ар Енд Ди Инокс” ООД

Международни отношения

Фирмата работи както на българския, така и на чуждестрания пазар. Ние разполагаме с машинни мощности и необходимият клалифициран персонал, което ни гарантира прецизното производство на детайлите. Всеки процес се извършва по нужните Евро стандарти и норми, за да се покрият всички изсквания на чуждерстранния пазар. Компанията изработва изделия за Италия, Русия, Франция, Германия, Австрия и др.

Работим с документация на клиента, както и можем да предложим и изготвяне на „3D” проект и конструктивни чертежи. В основата на фирмената политика е да поддържа високо качество на продуктите и услугите, предприемчивост, новаторски решения и гъвкавост, съобразени с желанията и изискванията на нашите клиенти.

Сертификати

„Ар Енд Ди Инокс” ООД е сертифицирана по ISO 9001:2015

Направете запитване